Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI, acțiune în cadrul campaniei 'Alege să fii corect'

Inquam Photos / Octav Ganea
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos

Angajații Ministerului Afacerilor Interne au distribuit sâmbătă, 3 decembrie a.c., într-un centru comercial din Capitală, materiale informative având ca scop promovarea corectitudinii, legalității și responsabilității în contextul alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016.

Sondaj SOCIOPOL: Diferențe MAJORE. Prezență SURPRIZĂ la vot

Acțiunea a avut loc în cadrul campaniei ”Alege să fii corect”, inițiată de Ministerul Afacerilor Interne pentru perioada electorală, fiind prima de acest fel desfășurată în București în acest context.

Uimitor! Cine este persoana din spatele primarului Gabriela Firea

Prin acest demers, MAI urmărește informarea alegătorilor cu privire la drepturile pe care le au în cadrul procesului electoral, dar și riscurile la care se supun atunci când încalcă prevederile legale referitoare la desfășurarea alegerilor.

Elena Udrea, live pe Facebook: Constat că toată lumea vrea poziția 69

Pentru promovarea mesajului, Ministerul Afacerilor Interne a realizat un spot video, 22.000 afișe și 10.000 de pliante care se distribuie, începând cu data de 11 noiembrie a.c., la nivel național, odată cu debutul campaniei electorale.

Afișele de promovare sunt postate la sediul secțiilor de votare precum și în locuri unde există trafic intens de persoane, astfel încât mesajul să ajungă la cât mai mulți cetățeni.

De asemenea, în reședințele de județ, încă din data de 11 noiembrie a.c., colegii noștri de la structurile teritoriale au desfășurat acțiuni în spații publice, pentru diseminarea mesajului campaniei.

Mesajul campaniei a fost promovat și în mediul on-line, printr-o secțiune dedicată campaniei pe pagina de internet a MAI și pe conturile instituționale de Facebook, Twitter, YouTube și Instagram.

Campania ”Alege să fii corect” a fost realizată fără costuri suplimentare de la bugetul de stat sau din alte surse de finanțare, montajul video, editarea și tipărirea fiind realizate cu resurse umane și financiare proprii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.