Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI face campanie anti - live-uri la volan: Opriți nebunia asta care a făcut atâtea victime

btvnovinite.bg
accident bulgaria

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) face apel către șoferi să nu mai facă live-uri pe Facebook atunci când sunt la volan, dar și către toți utilizatorii rețelei sociale să anunțe imediat instituția pe contul de Facebook în cazul în care vad astfel de filmări, scrie Mediafax.

"Oameni buni, opriți live-urile de la volan! Înțelegeți că nu sunteți cu nimic mai cool dacă vă filmați în timp ce conduceți. Vă puneți în pericol pe voi, dar și pe ceilalți participanți la trafic. Filmarea are mari șanse să apară în buletinele de știri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriți nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toți utilizatorii de facebook să ne anunțe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!", a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe Facebook.

Mesajului i-a fost atașată o fotografie trucată în care este arătat un șofer care face live pe Facebook, iar "MOARTEA" îi dă "love" videoclipului și comentează "Mai stai in live? Intreb pentru mine".

Cel mai recent caz de acest gen este cel al unui tânăr de 31 de ani, din Oravița, care era în direct pe Facebook în timp ce conducea, a lovit din spate un tractor și a ricoșat în altă mașină al cărei șofer conducea regulamentar. Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiș. O fetiţă în vârstă de nouă ani, din mașina condusă regulamentar, şi șoferul care făcea live pe Facebook au murit pe loc.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, o nouă ieșire FURTUNOASĂ: E cea mai mare calamitate din 1990 încoace .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.