Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mai ieftin, mai rapid, mai bun'. Ghidul unui miliardar pentru combaterea schimbărilor climatice

noaa.gov
schimbari climatice criza climatica fenomene

Miliardarul și ecologistul Tom Steyer a publicat o carte care combină poveștile personale și profesionale într-un ghid despre cum să lupți împotriva schimbărilor climatice, „Cheaper, Faster, Better” (Mai ieftin, mai rapid, mai bun), scrie AP, conform Mediafax.

„Mai ieftin, mai rapid, mai bine: How We'll Win the Climate War” va fi publicată pe 28 mai, a anunțat miercuri Spiegel & Grau. În cartea sa, Tom Steyer îndeamnă la acțiune din partea investitorilor, a factorilor de decizie politică și a publicului larg.

„Am devenit pentru prima dată un „om al climei” în 2006, într-o călătorie în Alaska cu familia mea”, a declarat Steyer într-un comunicat citat de AP. „Am vrut ca ei să vadă cât de frumos și de puternic poate fi peisajul american neatins. Doar că exista o problemă - Alaska se topea. Vasta întindere glaciară pe care am admirat-o la prima mea vizită acolo, în 1981, dispăruse complet. Din acel moment, mi-am dedicat timpul, resursele și energia pentru a ajuta America să câștige războiul climatic”, spune miliardarul ecologist.

Steyer, care a încercat să obțină nominalizarea democrată la alegerile prezidențiale din 2020, este cofondator al Galvanize Climate Solutions și fondator al organizației de politici progresiste și alegători NextGen America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.