Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI își deschide centrele de vaccinare anti-COVID pentru toată populația: Vaccinarea se poate face zilnic, fără programare

digi24.ro
centru vaccinare

Ministerul de Interne anunţă deschiderea centrelor proprii de vaccinare pentru populaţia generală, începând de miercuri. Vaccinarea se poate face fără programare, zilnic, între orele 8.00 - 16.00.

”Începând de miercuri, 26 mai a.c., în centrele de vaccinare anti-COVID deschise în unităţile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, pe lângă angajaţii MAI, se va putea vaccina orice persoană cu vârsta de peste 18 ani, în limita dozelor de vaccin disponibile. Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, fără programare, la oricare din cele 11 centre de vaccinare ale MAI în intervalul orar 8:00 – 16:00, având asupra lor actul de identitate”, a transmis Ministerul de Interne, printr-un comunicat de presă.

Instituţia precizează că pentru cele 11 centre de vaccinare sunt alocate câte 60 de doze de vaccin Comirnaty – Pfizer.

”În situaţia în care după vaccinarea angajaţilor MAI programaţi pentru ziua respectivă numărul de persoane care doresc să se vaccineze va fi mai mare decât numărul de doze disponibile, acestea vor fi îndrumate să revină în ziua următoare”, a mai transmis MAI.

Patru dintre cele 11 centre de vaccinare funcţionează în Bucureşti şi înn judeţul Bihor (Spitalul de Urgenţă ”Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratamentu Ambulatoriu ”Dr Nicolae Kretuzlescu”, Spitalul Clinic "Avram Iancu" din Oradea, Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu din Oradea), un centru de vaccinare este amenajat în Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament Ambulatoriu Ploieşti, iar celelalte în Centrele Medicale Judeţene ale MAI din Hunedoara, Timiş, Constanţa, Tulcea, Galaţi, Neamţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.