Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți copaci și bucăți de acoperiș au căzut din cauza vântului putarnic, la Brașov

www.radioconstanta.ro
copaci, ploaie, vânt puternic

Mai mulți copaci și bucăți de acoperiș au căzut, duminică, în municipiul Brașov și pe drumurile din județ. Nu s-au înregistrat victime, dar pompierii recomandă populației să rămână în spații care să le asigure protecția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja, a declarat că pompierii au intervenit, duminică, pentru a da jos o bucată de tablă care risca să cadă de pe Trezoreria Brașov, pe strada M. Kogălniceanu.

De asemenea, Sfreja a mai spus că au căzut copaci în localitățile Teliu și Harman, precum și pe DN 73 A între Predeal și Râșnov.

Pompierii intervin și pe strada Prunului, din oraș, pentru a îndepărta elemente de acoperiș desprinse din cauza vântului, de pe bloc.

„Recomandăm persoanelor aflate pe stradă să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie. Aceste puncte vulnerabile trebuie avute în vedere şi în cazul parcării autovehiculelor. De asemenea, este bine să se sisteze activităţile desfăşurate în spațiu deschis sau la înălţime, să fie închise toate ferestrele locuinţelor, să fie evitaţi stâlpii sau firele căzute la pământ. Recomandăm populației să rămână în spaţii închise care să asigure protecţia”, a spus Sfreja.

Județul Brașov este sub atenționare cod galben de vânt până la ora 11.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.