Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți muzicieni au protestat în fața casei unuia dintre șefii Disney - VIDEO

1000logos.net
Disney logo

Mai mulți muzicieni, care solicită contracte corecte în producția de film și televiziune, au protestat sâmbătă în fața casei lui Alan Bergman, co-președinte al Studiourilor Walt Disney, informează platforma Deadline, potrivit Mediafax.

Muzicienii au scandat în fața casei șefului Disney, adunându-se cu portavoce și alte instrumente sonore pentru a atrage atenția. Protestatarii au scandat“Alan Bergman can’t you hear? We will fight for our career” (Alan Bergman nu auzi? Vom lupta pentru carierele noastre).

Protestul din fața casei lui Bergman a fost doar una dintre opririle plănuite de muzicieni pe parcursul zilei pentru o “interpretare muzicală mobilă în fața caselor deținute de șefi ai studiourilor de film și televiziune care trăiesc în cartierele exclusiviste din Los Angeles”, a explicat American Federation of Musicians (Federația Americană a Muzicienilor).

Citește și: John Henry Newman, cel mai cunoscut anglican convertit la catolicism, va fi canonizat

Sindicatul numără 80.000 de membri iar contractul organismului cu Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP- Alianța Producătorilor de Film și Televiziune) expiră pe 14 noiembrie.

Principala problemă o reprezintă pierderile pe care muzicienii le reclamă după lansarea producțiilor la care au lucrat pe platformele virtuale. “Fără recunoașterea drepturilor după lansarea online, un muzician pierde 75% din venituri atunci când un film Disney este lansat pe Disney Plus, față de lansarea în săli de cinema sau la televiziune”, a arătat asociația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.