Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe opțiuni, același partener de încredere! Leykom își mărește portofoliul de produse cu șase echipamente POLAROID!

Polaroid
polaroid

Aplicații performante, exigență ridicată și soluții pentru orice idee inovatoare!

Acestea au fost obiectivele companiei Leykom atunci când și-a extins portofoliul de printere digitale format cu șase echipamente de înaltă calitate marca Polaroid: T-Rex-UV Flatbed, Orca Hybrid, Orca White, Fire 3.2- Ecosolvent, Nova- 3.2 UV, Everest UV Hybrid. Aceste imprimante de tip UV sau Ecosolvent oferă performanțe și productivitate fără precedent pentru profesioniștii din domeniul signalisticii. Echipamentele pot imprima, in functie de modelul si configuratia aleasa,  o varietate de materiale, fie în rolă, fie rigide, precum dibond, hârtie, stiren, vinil, ABS, materiale corugate, polietilenă, oferind, astfel, o gamă largă de aplicații – grafică pentru expoziții, artă, reproducere fotografică, signalistică, bannere, etc.

Citește și: Report la Loto 6/49: Peste 3,92 milioane euro; Report la Joker: Peste 1,7 milioane euro

Află mai multe detalii despre aceste produse accesând site-ul www.leykom.ro.

Leykom se numără printre furnizorii de top la nivel național, din industria publicitară, oferind clienților săi peste 10.000 de produse, din diferite segmente: echipamente și cerneală, plăci și profile, sisteme de afișare și prindere, folii pentru tuning auto, etc.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu,compania oferă în mod constant soluții inovatoare și complete pentru industria publicitară, reușind să creeze un echilibru perfect între calitatea produselor oferite și prețul acestora.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.