Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane au murit sau sunt date dispărute în urma inundațiilor devastatoare din Spania,Franța și Italia

www.dailymail.co.uk
inundații Italia

Cel puțin trei persoane au decedat, iar alte patru sunt date dispărute, în urma inundațiilor devastatoare care au afectat nord-estul Spaniei, sudul Franței și nordul Italiei, informează postul BBC News online, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

Regiunea spaniolă Catalonia s-a confruntat în ultimele zile cu a doua perioadă de precipitații torențiale în decurs de doar două zile. În zona Arenys de Munt, un bărbat de 70 de ani a fost surprins de torenți în timp ce încerca să-și mute mașina.

Patru persoane sunt date dispărute după ce râul Francoli din nord-estul Spaniei a ieșit din matcă, iar mai multe clădiri și vehicule au fost luate de ape.

Două persoane au murit în nordul Italiei din cauza inundațiilor, iar autoritățile din regiunea Piemont au cerut declararea stării de urgență în zona Alessandria.

Inundații masive s-au înregistrat și în zone din localitățile Narbonne Plage și Béziers, unde mai multe vehicule au fost acoperite de apă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Meteorologii au explicat că intemperiile au fost provocate de deplasarea unui front de aer rece spre zonele calde, fenomen meteo instabil care poarte numele de depresiune izolată de nivele înalte - DANA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.