Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane din Pakistan, Etiopia şi Afganistan au fost găsite ascunse printre cauciucuri transportate cu un TIR care urma să iasă din ţară

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

Mai multe persoane din Pakistan, Etiopia şi Afganistan au fost găsite ascunse printre cauciucuri transportate cu un TIR care urma să iasă din ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, şoferul român fiind cercetat penal.

Şoferul are 35 de ani şi declarase că transportă cauciucuri pe ruta România-Germania.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, printre bunurile transportate, 12 cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Pakistan, Etiopia şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani, intraţi legal în România", a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.