Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe persoane persoane care aruncau deșeuri ilegal au fost amendate în Sectorul 5 (VIDEO)

captura Facebook
Piedone

Miercuri, 7 aprilie, în jurul orei 18.30, Poliția Locală Sector 5 a depistat o persoană care arunca deșeuri ilegal pe domeniul public la intersecția Șoselei București-Măgurele cu drumul Nefliului. La fața locului s-a deplasat de îndată și Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pentru a se asigura că persoana în cauză este sancționată conform legii. Mai exact, bărbatul care a aruncat mai mulți saci cu deșeuri din construcții, haine și cartoane a fost sancționat contravențional cu amendă maximă în valoare de 3.000 de lei, conform HCGBM 120/2010.

De asemenea, Poliția Locală Sector 5 a depistat la scurt timp o altă persoană care arunca deșeuri ilegal pe Calea Ferentari nr. 59, zona Vadul Nou. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HCGMB 120/2010.

„Sectorul 5 nu este sat fără câini. Oamenii trebuie să înțeleagă că vor primi amenzi maxime dacă sunt prinși că aruncă deșeuri pe domeniul public. Mai mult, Poliția Locală Sector 5 și Garda Națională de Mediu vor confisca în continuare autovehiculele celor care sunt prinși că încalcă legea. În Sectorul 5 s-au confiscat deja două vehicule, o autoutilitară și o autobasculantă.

Nu putem să ne batem joc de mediu și de locuitorii din Sectorul 5. Am spus și o repet: nu vom tolera un astfel de comportament și îi vom sancționa pe cei care continuă să arunce deșeuri pe spațiul public în Sectorul 5. Vom face toate demersurile necesare pentru a stopa acest fenomen care afectează mediul și sănătatea oamenilor.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.