Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe staruri americane, precum Taylor Swift, Lady Gaga şi Arnold Schwarzenegger, promovează distanţarea socială în lupta cu COVID 19

Taylor Swift

Mai multe staruri americane, precum Arnold Schwarzenegger, Lady Gaga şi Taylor Swift, promovează distanţarea socială în lupta cu pandemia de COVID-19, anunță MEDIAFAX.

Arnold Schwarzenegger le-a spus americanilor "să ignore idioţii", Lady Gaga spune că stă acasă cu câinii ei, iar Taylor Swift vorbeşte despre sacrificii şi le cere celor 128 de milioane de fani ai săi să practice distanţarea socială pentru a stopa evoluţia coronavirusului. Ariana Grande şi Heidi Klum au făcut apel la reducerea drastică a interacţiunilor sociale.

Autorităţile din New York şi Los Angeles au anunţat închiderea barurilor, cinematografelor şi restaurantelor începând de luni, în contextul în care numărul deceselor a crescut la 94.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

"Sunt timpuri înspăimântătoare, dar trebuie să facem sacrificii", spune Taylor Swift.

Arnold Schwarzenegger a publicat un videoclip în care s-a filmat alături de doi cai pitici în propria bucătărie: "Important este să stăm în case pentru că e stare de urgenţă acum. Nimeni nu mai are voie afară, mai ales dacă are 72 de ani. Dacă ai peste 65 de ani, nu mai ai voie să ieşi din casă, în California. Fără restaurant, uitaţi de asta! Adunările publice, restaurantele, toate obiceiurile astea le aruncăm pe geam!"

Ariana Grande i-a criticat pe cei care au publicat pe reţelele de socializare imagini din baruri şi restaurante. "Este incredibil de periculos şi egoist să iei situaţia atât de uşor", a scris starul, care are 177 de miloane de admiratori pe Instagram. Ea a publicat imagini de acasă, arătând cu ce îşi ocupă timpul.

Printre vedetele diagnosticate recent cu COVID-19 se numără actorul norvegian Kristofer Hivju, star al serialului HBO „Game of Thrones”, actorul britanic Idris Elba şi Olga Kurylenko, din filmul „Quantum of Solace" (2008).

Pe de altă parte, actorii americani Tom Hanks şi Rita Wilson a fost externaţi luni din spitalul din Queensland, Australia, unde au primit tratament după ce au fost diagnosticaţi, săptămâna trecută, cu COVID-19. Cuplul se află în prezent în carantină la domiciliu.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

Top-modelul german Heidi Klum spune că stă izolată de soţul ei, muzicianul Tom Kaulitz, după ce a prezentat simptome de gripă. Klum spune că a fost testată pentru coronavirus, dar nu a aflat încă rezultatul.

Iar Miley Cyrus a făcut un aper la fani să nu mai facă provizii în exces şi să se pregătească de distanţarea socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.