Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman au fost deblocate, mai sunt cinci drumuri cu probleme

stiridb.ro
scoala copii zapada

Mai multe tronsoane de drumuri din Teleorman au fost deschise traficului rutier, niciun drum naţional nu mai este închis circulaţiei, probleme din cauza zăpezii mai sunt pe patru drumuri judeţene şi pe unul comunal, informează ISU Teleorman, printr-un comunicat care prezintă situaţia de la ora 15,00. În comunicat se arată că administratorii drumurilor naţionale şi judeţene din Teleorman acţionează pentru deblocarea tronsoanelor de drumuri închise cu peste 100 de utilaje şi 150 de oameni, aceştia reuşind să deschidă traficului rutier toate drumurile naţionale.

''În ceea ce priveşte situaţia drumurile judeţene blocate/închise, acestea au fost reduse la patru, astfel: DJ 504: Alexandria - Cernetu; DJ 506: Bragadiru - Bujoru; Scurtu Mare - Talpa Ogrăzile; DJ612A: Roşiorii de Vede (Spital TBC) - Balta Sărată; Crângeni - Plopii Slăviteşti; DJ601B: Siliştea - Cosmeşti; DC 18: Drăgăneşti Vlaşca - Comoara'', informează ISU Teleorman, conform Agerpres.

Având în vedere faptul că circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, fiind îngreunată de zăpada căzută în ultimele zile, autorităţile din Teleorman cer participanţilor la trafic ca, înainte de plecarea la drum, să se informeze în prealabil dacă pe traseul ales nu sunt impuse anumite restricţii ori dacă drumul este blocat.

La punctul de trecere a frontierei de pe raza oraşului Zimnicea, circulaţia cu bacul se menţine închisă, iar la Turnu Măgurele, aceasta se desfăşoară în condiţii normale.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, operatorul de distribuţie nu a mai raportat că ar mai fi probleme la nivelul judeţului Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.