Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe unităţi turistice au fost sancţionate de ISU Buzău pentru vulnerabilităţi privind securitatea la incendiu

Ministerul pentru IMM
pompieri - ISU

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău au sancţionat mai multe unităţi turistice din judeţ pentru vulnerabilităţi privind securitatea la incendiu, valoarea totală a amenzilor fiind de 7.500 de lei.

"Începând cu data de 1 iulie, pompierii din cadrul structurii de Prevenire a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Neron Lupaşcu' al judeţului Buzău au demarat o serie de activităţi de verificare a unităţilor turistice din zona de competenţă, având ca scop identificarea vulnerabilităţilor privind securitatea la incendiu. Până în prezent au fost efectuate 33 de astfel de verificări, fiind aplicate 69 de sancţiuni, cuantumul total al amenzilor contravenţionale fiind de 7.500 lei", precizează reprezentanţii instituţiei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Florin Cîțu, măsuri drastice împotriva baronilor și bugetarilor: 'Vor fi controale la sânge la modul în care banul public este folosit'

Potrivit acestora, activităţile de control vor continua şi în perioada următoare, scopul fiind "creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi asigurarea protecţiei comunităţilor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.