Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai multe victime după un accident între un tir și o mașină, în județul Argeș - A fost solicitat elicopterul SMURD

Inquam Photos / George Calin
accident rutier

Un elicopter SMURD a fost solicitat, duminică, pentru preluarea unei victime rănite grav în urma impactului dintre un tir încărcat cu cauciucuri și o mașină, pe DN 65, în Lunca Corbului, județul Argeș. În total, trei persoane au fost rănite informează mediafax

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure, a declarat că după impactul dintre un tir încărcat cu cauciucuri și o mașină, trei persoane au fost rănite, iar una a rămas încarcerată.

Citește și: Dosarul Tel Drum, BLOCAT de SIIJ înainte de a fi soluționat - Procurorii nu au trimis documentele pentru a fi soluționat conflictul de competență - SURSE

„Elicopterul SMURD București s-a autosesizat și se îndreaptă către locul accidentului. Una dintre victime a fost preluată de către echipajul SMURD. Este vorba despre o fata de 19 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism la șold și membre”, a spus Epure.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că accidentul s-a produs pe DN65 Piteşti - Slatina, în comuna Lunca Corbului. În urma evenimentului trei persoane au fost rănite grav (una încarcerată).

Potrivit sursei citate, traficul nu este blocat, deoarece în zonă sunt trei benzi, iar la ora transmiterii acestei știri se circulă pe o singură bandă.

Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili cauza producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.