Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi fotbalişti de la Huşana Huşi, care s-au vindecat de Covid-19, au donat plasmă

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Mai mulţi fotbalişti de la Huşana Huşi au fost infectaţi cu Covid-19, iar după ce s-au vindecat au decis să doneze plasmă, informează frf.ro.

”A fost destul de simplu din punct de vedere fizic, fiindcă am avut o formă uşoară a bolii. Mai complicat a fost din punct de vedere psihologic, stând în spital. Nu vreau să îmi mai aduc aminte de acea perioadă. Cert este că eram faţă în faţă cu necunoscutul, nu ştiam cum să reacţionez, mai ales când vedeam că alţii făceau fel şi fel de forme ale acestei boli, unele foarte grave. Mă bucur că sunt sănătos”, a spus unul dintre fotbaliştii testaţi pozitiv în prima parte de campionat, potrivit news.ro.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’ .

Astfel, toţi fotbaliştii Huşanei, care au fost infectaţi cu coronavirus, iar acum sunt trataţi complet, au decis să doneze plasma care poate fi folosită cu succes pentru tratarea pacienţilor confirmaţi cu noul coronavirus, aflaţi în stare critică.

”Îi felicit pe băieţi pentru iniţiativă. Sunt eroii noştri şi un exemplu de urmat pentru ceilalţi. Au decis să îi sprijine pe cei care sunt în stare critică. Prin acest gest sunt convins că vor fi salvate alte vieţi”, a spus Daniel Dobrea, preşedintele Huşana Huşi.

Personalul medical de la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Bârlad a ţinut să le mulţumească fotbaliştilor huşeni, considerându-i ”eroii zilei de azi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.