Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți medici de familie din Olt au fost implicaţi în campania de vaccinare cu vaccinul Janssen, anunță DSP

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vaccin vaccinare

Un număr de 38 de medici de familie din judeţul Olt şi-au dat acordul pentru implicare în campania de vaccinare anti-COVID-19 şi au primit vaccinul Janssen (Johnsson&Johnsson) pentru imunizarea populaţiei, a anunţat, luni, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt.

"Direcţia de Sănătate Publică Olt a distribuit medicilor de familie implicaţi în campania de vaccinare anti-COVID-19 produsul biologic vaccin Janssen (Johnsson&Johnsson), antidotul, materiale sanitare şi materiale de protecţie necesare desfăşurării campaniei în condiţii corespunzătoare", a precizat DSP Olt într-o informare transmisă AGERPRES.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Medicilor de Familie din judeţul Olt, Mihai Ungureanu, în judeţ sunt 112 medici de familie care ar dori să se implice în campania de vaccinare, însă este posibil să nu fi fost finalizate încă toate demersurile necesare în acest scop.

Totodată, medicul Mihai Ungureanu a precizat, pentru AGERPRES, că medicii de familie din judeţ au transmis autorităţilor care coordonează campania de vaccinare că doresc să primească şi alte vaccinuri anti-COVID, respectiv vaccinul AstraZeneca, deoarece se păstrează în aceleaşi condiţii ca şi serurile pentru imunizare împotriva altor afecţiuni.

Până în prezent, în judeţul Olt au fost vaccinate anti-COVID-19 53.545 de persone şi aproape 36.500 de persoane au primit şi doza de rapel. În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 1.462 de persoane, scrie Agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.