Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi migranţi din Bangladesh, descoperiţi într-un TIR încărcat cu profile metalice

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Mai mulţi migranţi din Bangladesh au fost descoperiţi, în noaptea de luni spre marţi, ascunşi într-un TIR încărcat cu profile metalice care mergea în Polonia şi a fost verificat la frontiera de vest a României, potrivit Agerpres.

Şoferul automarfarului, un turc în vârstă de 29 de ani, a prezentat documente din care reieşea că transportă marfa din ţara sa în Polonia, însă poliţiştii de frontieră de la Nădlac au considerat că transportul se încadrează la "profilul de risc" şi au verificat încărcătura. Astfel, printre profilele metalice au fost găsiţi 16 străini.

"Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani, intraţi legal în ţara noastră în baza documentelor personale", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar persoanele ascunse în TIR, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.