Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi pacienţi şi medici care lucrează în spitalele din Capitală au votat cu urna mobilă

Agerpres
vot referendum

Mai mulţi pacienţi şi medici care lucrează în spitalele din Capitală au votat, sâmbătă, cu urna mobilă. Dacă la unele spitale au fost înregistrate peste 100 de solicitări din partea pacienţilor de a vota, la Spitalul Universitar de Urgență București nu a fost înregistrată niciuna, scrie Mediafax.

La Spitalul Universitar de Urgență Elias au votat șa referendum, până în prezent, 122 de persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei spitaliceşti, Silviu Negoiţă.

La Spitalul Floreasca au fost înscrişi pe liste 89 de persoane, pentru a vota cu urna mobilă, însă, potrivit purtătorului de cuvânt la unităţii spitaliceşti, Bogdan Opriţa, 24 de persoane nu au avut acte de identitate şi nu au putut vota.

Urna mobilă a fost solicitată şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Carol Davila”. Astfel, pe listă au fost înscrişi 119 persoane, dintre care au votat 100.

Citește și: Prahova: Persoana care a votat la două secții diferite este elev în primul an la Școala de Poliție din Câmpina

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Spitalului Universitar, până vineri, niciun pacient nu şi-a exprimat dorinţa de a vota prin intermediul urnei mobile.

Referendumul pentru familie, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 7.00 – 21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.