Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți răniți la o școală din Los Angeles după ce un avion a deversat cherosen deasupra instituției

Defence Blog
avion a-50

Cel puțin 26 de oameni, inclusiv mai mulți copii, au fost răniți ușor, după ce un avion de pasageri, care se pregătea să efectueze o aterizare de urgență la Los Angeles, din cauza unor probleme tehnice, a aruncat combustibil deasupra unei școli, potrivit site-ului agenției Reuters, potrivit Mediafax.

Nouă adulți și 17 copii au fost tratați pentru răni minore și nicio victimă nu a avut nevoie de spitalizare, au anunțat autoritățile americane.

Accident MORTAL - Au intervenit o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD și 10 pompieri

"La scurt timp după decolare, zborul 89 de la LAX (Aeroportul Internațional Los Angeles) către Shanghai a întâmpinat o problemă la un motor, ce a impus aeronavei să se întoarcă rapid la LAX. Aeronava a aterizat în siguranță după o deversare de combustibil, care a fost necesară ca parte a procedurii normale pentru a ajunge la o greutate de aterizare în condiții de siguranță", a transmis compania aeriană Delta, operatorul zborului cu probleme.

Administrația Federală a Aviației a comunicat că "examinează amănunțit" incidentul și a sugerat că piloții nu ar fi respectat regulile privind deversarea combustibilului.

Serviciul de pompieri a confirmat că substanța căzută pe locul de joacă al școlii din orășelul american Cudahy, în timp ce elevii erau în pauză, este combustibil de avion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.