Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți retaileri din Marea Britanie au anunțat că închid magazinele în ziua funeraliilor Reginei

regina sicriu

Mai mulți retaileri din Marea Britanie au decis ca în ziua de 19 septembrie, când vor fi funeraliile Reginei, să țină magazinele închise, din respect pentru Majestatea Sa, potrivit The Guardian.

Retaileri precum Aldi, John Lewis, Waitrose, Primark și Homebase își vor închide magazinele luni, ziua funeraliilor de stat ale reginei, în timp ce Morrisons a a oprit sonorizarea.

Aldi a declarat că, în semn de respect, cele 970 de magazine din Marea Britanie vor fi închise luni, 19 septembrie, „pentru a permite colegilor noștri din magazine să aducă un omagiu Majestății Sale Regina”.

John Lewis a confirmat că își va închide toată ziua marile magazine, împreună cu compania sa soră, Waitrose, pentru funeralii, conform Mediafax.

Supermarketul Sainsbury's s-a alăturat listei. Un purtător de cuvânt a declarat: „Suntem profund întristați de decesul Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. În onoarea Majestății Sale și pentru ca toți colegii noștri să-și poată prezenta omagiile, toate supermarketurile Sainsbury's și magazinele Argos vor fi închise luni, 19 septembrie. Acest lucru include magazinele alimentare online și livrarea rapidă Argos. Magazinele noastre de proximitate și benzinăriile vor fi deschise între orele 17:00-22:00 pentru a le permite clienților noștri să își ridice articolele esențiale, în timp ce anumite magazine din centrul Londrei vor fi deschise pentru a-i servi pe cei care participă personal la înmormântare. Le mulțumim clienților noștri pentru înțelegere”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.