Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulţi suporteri au fost amendați la finala Cupei României la fotbal

csmploiesti.ro
stadion ploiesti ilie oana

Mai mulţi suporteri ai celor două echipe care şi-au disputat sâmbătă, la Ploieşti, Cupa României la fotbal au fost sancţionaţi cu amenzi şi interzicerea accesului la competiţii sportive pentru diferite manifestări în afara legii.

Potrivit Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti, în punctul de acces al suporterilor craioveni, asupra unui bărbat au fost găsite trei obiecte pirotehnice tip fumigenă (torţe).

Au fost întocmite acte de sesizare conform Legii 126/1995 şi predate, împreună cu materiale pirotehnice şi persoana în cauză, lucrătorilor Serviciului Arme şi Muniţii din cadrul IPJ Prahova, scrie Agerpres.ro.

Totodată, în afara stadionului, a avut loc un conflict spontan între 4 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti şi ai echipei craiovene, din care a rezultat vătămarea corporală a unui suporter craiovean.

''Cei patru ploieşteni au fost imobilizaţi şi conduşi la Secţia 4 Poliţie pentru întocmirea actelor de sesizare, iar suporterul craiovean a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Ulterior, a fost predat lucrătorilor IJP Prahova'', precizează sursa citată.

Celor 4 suporteri ploieşteni le-au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 lei şi interzicerea accesului la competiţii sportive (fotbal) pe o perioadă de 1 an.

Alţi 2 suporteri au fost sancţionaţi conform prevederilor Legii 4/2008 pentru pătrunderea în arena sportivă în stare vădită de beţie, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de interzicere a accesului timp de 6 luni.

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României la fotbal, după ce a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), la capătul prelungirilor, sâmbătă seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.