Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI nu mai are bani: Secțiile de poliție au început să fie reparate de Elveția

www.antena3.ro
poliție, crimă

Posturile de Poliţie din localităţile dâmboviţene Dragomireşti şi Conţeşti vor fi reparate cu fonduri elveţiene, obţinute în cadrul unui proiect de promovare a conceptului de poliţie de proximitate în zone rurale cu comunităţi defavorizate, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, marţi, AGERPRES.

''Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa implementează proiectul 'Promovarea conceptului de poliţie de proximitate în zonele rurale, îndeosebi în comunităţile de romi şi alte comunităţi defavorizate socio-economic', finanţat prin Programul de Cooperare România-Elveţia. Valoarea totală a acestuia este de 31.800 de franci elveţieni, din care 85% fiind contribuţia Elveţiei'', se precizează în comunicat.

Citește și: Replică din interiorul Guvernului pentru președintele Iohannis! Fondurile europene, scoase pe tapet!

Obiectul general al proiectului constă în sporirea calităţii suportului logistic şi operaţional la nivelul posturilor de poliţie pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite comunităţilor de romi şi altor comunităţi defavorizate socio-economic.

În cadrul programului vor fi efectuate lucrări de reparaţii curente şi achiziţii de echipamente la posturile de Poliţie Dragomireşti şi Conţeşti.

Citește și: Ce se întâmplă cu emisiunea Gabrielei Cristea de la Antena Stars – Noi informații

De asemenea, din fondurile alocate de Inspectoratul General al Poliţiei Române, la nivelul judeţului au mai fost efectuate lucrări de reparaţii la unele sedii de Poliţie, precum şi la arestul IPJ Dâmboviţa, menţionează sursa citată.

''Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a manifestat o preocupare permanentă pentru asigurarea unor spaţii de lucru optime pentru poliţişti. Astfel, de la începutul anului, au fost reabilitate acoperişurile sediilor posturilor de poliţie Măneşti, Bezdead, Glodeni şi Dărmăneşti. Totodată, au fost demarate lucrări de reparaţii curente la nivelul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dâmboviţa. Activităţile s-au realizat în conformitate cu bugetul alocat de Inspectoratul General al Poliţiei Române'', se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Citește și: Scandal monstru! Război între văduva lui Sergiu Nicolaescu și autorități! Ce vrea să vândă moștenitoare averii fostului regizor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.