Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI: 'Peste 1.100 de amenzi date într-o zi, cele mai multe pentru încălcarea măsurilor anti-Covid'

Mediafax
amenda amenzi politist

Manisterul Afacerilor Interne anunță că în urma verificărilor efectuate joi au fost aplicate peste 1.100 de amenzi, în valoare totală de peste 350.000 de lei. Cele mai multe au fost date pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru combaterea răspândirii coronavirusului, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al MAI, la acțiuni au participat angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, împreună cu autoritățile locale.

Aceștia au verificat 2.726 de operatori economici și 22.538 de persoane.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

„Au fost aplicate 1.149 sancțiuni contravenționale, în valoare de 352.642 de lei, dintre care: 860 sancțiuni contravenționale persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicții și restricții, precum și pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală în valoare de 98.652 lei; 70 sancțiuni contravenționale operatorilor economici pentru organizarea de activități în spațiul public sau privat închis pentru care au fost instituite interdicții și restricții, precum și pentru nerespectarea regulilor de amenajare a spațiilor în care se desfășoară activități de comerț, alimentație publică și alte servicii (terase, cluburi, săli de sport etc.) în valoare de 178.990 lei”, se arată în comunicat.

De asemenea, au fost aplicate 219 amenzi în valoare de 75.000 de lei pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.