Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu a semnat: Facilități fiscale și vamale pentru cetățenii care revin cu traiul în Republica Moldova

stiri.md
Maia Sandu

Maia Sandu a propus Parlamentului un proiect de lege privind acordarea unor facilități fiscale și vamale pentru cetățenii care revin cu traiul în Republica Moldova. Potrivit șefului statului, întoarcerea acasă „trebuie să fie simplă și nu trebuie să coste”.

Proiectul propune scutiri de la plata taxelor de import pentru introducerea în R.Moldova a bunurilor de uz personal și a unui mijloc de transport auto. Prevederile se vor aplica persoanelor care s-au aflat în străinătate timp de cel puțin 36 de luni, pe parcursul ultimelor 48 de luni. Pentru acordarea facilităților cetățenii vor depune o cerere, însoțită de acte confirmative, conform deschide.md.

„Am pornit un proces complex de transformare a țării, iar pentru a reuși, Republica Moldova are nevoie de oameni. Suntem hotărâți să îmbunătățim condițiile de trai acasă și să creăm locuri de muncă, astfel încât cetățenii noștri să își construiască aici viitorul. Împreună, cu oameni profesioniști și muncitori, vom putea schimba Moldova în bine, făcând din ea locul în care să vrem să trăim și să revenim”, a menționat președintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.