Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu a transmis un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au deszăpezit și curățat drumurile, în ultimele 24 de ore, în Republica Moldova

Facebook
viscol zapada

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu,a venit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au deszăpezit și curățat drumurile și au ajutat oamenii în ultimele 24 de ore. Șeful statului moldovean susține că este recunoscătoare tuturor celor care ieri, 26 noiembrie, pe parcursul zilei și al întregii nopți au deszăpezit și curățat drumurile, transmite Știri.md.

Peste 200 de drumari au lucrat necontenit pentru a debloca circulația rutieră și a-i ajuta pe toți să ajungă cu bine acasă. Mii de polițiști, pompieri, salvatori, militari, personal medical și reprezentanți ai autorităților locale au acordat asistență celor aflați la nevoie și au intervenit în situații dificile. Datorită dumneavoastră noi cu toții suntem mai în siguranță. Vă mulțumim!”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, președintele țării îndeamnă cetățenii să se deplaseze în continuare cu grijă și să conducă atent mijloacele de transport.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova (SHS) a anunțat anterior Cod Galben și Portocaliu. La scurt timp, Poliția Republicii Moldova a venit cu un mesaj de atenționare către cetățeni în contextul prognozelor meteo.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că serviciile municipale sunt antrenate pe teren la deszăpezirea străzilor din Capitală. Ulterior, Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat că, din cauza condițiilor meteorologice, este afectată circulația troleibuzelor din Chișinău.

De menționat că vântul puternic și ninsoarea au produs deconectări în rețelele electrice în mai multe raioane din Republica Moldova.

În ultimele 24 de ore, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit în 182 de situații de urgență în toată Republica Moldova. Preponderent, misiunile salvatorilor și pompierilor au fost concentrate pentru deblocarea mijloacelor de transport înzăpezite în urma condițiilor meteo nefavorabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.