Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu anunță direcția R.Moldova: 'Vom rămâne de partea luminii'

captură TV
Maia Sandu

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis cetățenilor, în mesajul de Crăciun, că statul va rămâne „de partea luminii”, scrie Agerpres, în condițiile în R.Moldova este statul necombatant afectat cel mai mult de războiul din Ucraina și țara din regiune cu cea mai mică armată,

Ea a subliniat că, deşi pomul din acest an va avea mai puţine luminiţe, cetăţenii Republicii Moldova vor fi şi vor rămâne, cu siguranţă, ”de partea luminii”, în contextul în care Chișinăul s-a confruntat cu crize de electricitate și cu întreruperea livrărilor de la ruși.

„De partea luminoasă a lumii. Nu opulenţa, nu răsfăţul, nu risipa marchează spiritul acestei sărbători, ci grija. Grija naturală faţă de ceea ce avem, de aproapele nostru, de curăţenia obrazului, de frumuseţea lumii pe care o lăsăm după noi", a subliniat liderul de la Chişinău.

Totodată, ea a menţionat că, atunci când se vorbeşte despre spiritul creştin, se are în vedere exact ceea ce au făcut oamenii din Republica Moldova pentru refugiaţii din ţara vecină.

„Aţi deschis, fără să aşteptaţi recompensă şi mărire, uşile caselor voastre şi aţi împărţit bucata de pâine cu vecinii noştri ucraineni, aflaţi în mare cumpănă. Aţi fost şi sunteţi demni, inimoşi şi săritori la nevoie. Sunt mândră şi recunoscătoare vouă. O lume întreagă a văzut cât sunteţi de mărinimoşi. Vă doresc sărbători frumoase, alături de cei dragi! Pace în suflet, pace în case, pace pe pământ! Crăciun fericit!", a conchis Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.