Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu anunță o nouă strategie privind procurarea vaccinurilor

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu

Șeful statului susține că Republica Moldova ar putea cumpăra vaccin de la România, în condițiile în care producătorii au deja semnate contracte cu mai multe state și nu reușesc să preia noi comenzi.

„România a făcut foarte multe. Așteptăm cu nerăbdare și următoarele doze de vaccin din această donație (de 200 de mii de doze n.r.).

Am expediat o solicitare către România, în cazul în care va avea surplus de vaccin, să ne vândă. Așa am făcut și cu alte state.

Ne facem mari speranțe că putem depăși această criză politică și că vom avea un guvern responsabil susținut de o majoritate parlamentară onestă și atunci se vor deschide oportunități foarte mari, inclusiv cu România.

Avem foaia de parcurs din 2019, pe care nu am putut să o punem în practică pentru că mai întâi a căzut Guvernul la București, după care a fost demis guvernul meu.

Avem planurile făcute, doar trebuie să lucrăm serios, inclusiv proiecte de infrastructură, cum este podul de la Ungheni, apoi al doilea proiect de conectare pe liniile electrice.

Avem nevoie de voință politică la Chișinău, de claritate și de bune intenții din partea clasei politice din R. Moldova”, a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru G4media.ro, transmite  ziarulnational.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.