Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, apel către moldoveni: În lunile ce vin trebuie să muncim mai mult și să economisim

stiri.md
Maia Sandu

Președintele țării, Maia Sandu a scris într-o postare pe facebook despre consecințele războiului din Ucraina. Aceasta susține că conflictul dintre cele două țări a declanșat o nouă criză în țară.

,,Războiul din Ucraina a declanșat o nouă criză care va avea consecințe de durată pentru țara noastră. Simțim cu toții scumpirile la produsele de consum și carburanți. S-au oprit importurile și exporturile spre est, iar asta afectează și consumatorii, și agenții economici din Moldova" susține Maia Sandu.

De asemenea aceasta spune că a cerut guvernului un program de acțiuni anticriză pentru a susține afacerile mici și mijlocii, mai ales cele din sfera agriculturii. Totodata aceste acțiuni vor spijini și oamenii cu venituri mici.

,,Lansarea proiectelor de infrastructură la nivel național și local va crea mai multe locuri de muncă și va consolida reziliența țării. Micii fermieri trebuie sprijiniți pentru a începe la timp lucrările agricole" a scris președintele țării pe pagina sa de facebook.

Tot odată, aceasta a accentuat că în lunile următoare va trebui să economisim mai mult: ,,În lunile ce vin, va trebui să muncim mai mult, să economisim, să fim mai adaptabili. Vom rezista, așa cum au făcut-o părinții și buneii noștri. Vă promit - oricât de greu ne va fi tuturor, statul va fi alături de cetățeni. Acționând cu omenie, prudență și responsabilitate, împreună, vom ieși mai puternici din această perioadă."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.