Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Maia Sandu bate cu pumnul în masă după o emisiune de la PRO TV: 'Guvernul să găsească cât mai rapid un spațiu nou!'

YouTube
Maia Sandu

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a invitat la Preşedinţie pe dansatorii din Ansamblul „Hecenii”, după succesul din emisiunea "Românii au talent" de vineri. Tinerii dansatori au fost trimişi în semifinală de Andra care a apăsat butonul auriu, în premieră, pentru un ansamblu.

"Acest ansamblu are nevoie de un spaţiu unde să continue lucrul frumos pe care îl face. Îndemn Guvernul să găsească cât mai rapid, împreună cu administraţia publică locală din raionul Sângerei, un spaţiu nou, modern, care corespunde necesităţilor, aşa încât aceşti copii să poată dansa şi promova tradiţiile noastre în continuare. De asemenea, i-am invitat pe aceşti tineri minunaţi, alături de coreograful Dionisie Cobîlaş, la Preşedinţie”, a declarat Maia Sandu, potrivit NEWS.RO.

Ce spun cei din Ansamblul Hecenii

"Practicăm dansul popular de aproape 10 ani. Ne ştim de când eram de grădiniţă, am crescut toţi împreună. Ne adunăm la repetiţii în fiecare săptămână, doar în weekend-uri, 2-3 repetiţii. Când ne întâlnim, rupem podeaua", a spus unul dintre reprezentanţii Ansamblului "Hecenii", înainte de a urca pe scenă. "Ne dorim să uimim juriul, publicul, prin mişcările noastre. Să afle că talentul se poate naşte oriunde, chiar şi-n suburbii", au completat  aceştia. 

 

Andra a fost impresionată

Impresionată de ceea ce a văzut, Andra a apăsat butonul auriu, în premieră, pentru un ansamblu. "Aveţi tot pachetul şi tot ce înseamnă. Speranţa că folclorul nu o să moară niciodată. Văzându-vă pe voi, viitorul sună bine", a spus artista.

Cea de-a noua ediţie a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20:.28 - 24.13. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.5 puncte de rating şi 34.9% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 2.9 puncte de audienţă şi 10.7% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de spectacol, iar în minutul de aur, la ora 21.59, peste 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.