Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu critici la adresa Procuraturii din Republica Moldova: Grupul lui Platon este o ameninţare la adresa securităţii statului

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu semneaza

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu şi-a exprimat îngrijorarea referitor la acţiunea Procuraturii "de a renunţat la învinuirile împotriva grupării lui Platon" într-o postare pe Facebook, exprimând opinia că "grupul lui Platon este o ameninţare la adresa securităţii statului", transmite știri.md

"Acţiunile acesteia, pe de o parte, pot afecta grav stabilitatea financiară a Republicii Moldova şi, pe de altă parte, subminează instituţiile statului şi economia ţării.

Este extrem de îngrijorător cât de repede procuratura a renunţat la învinuiri în raport cu această grupare. Vom analiza ordonanţa procurorului pentru a vedea legalitatea şi temeinicia care au stat la baza acestei decizii dubioase", a scris Maia Sandu.

Citește și Presupusul arhitect al 'Mașinii de spălat ruse' o dă în judecată pe Maia Sandu în România

Ea a menţionat că "într-un stat de drept, este de datoria procuraturii şi a sistemului judecătoresc să lupte cu grupările criminale" şi a solicitat Procuraturii să analizeze decizia sa din punct de vedere al legalităţii şi al interes naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.