Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu despre alianța PSRM-PCRM: Disperare și nu o acțiune

Președinția Republicii Moldova
Maia Sandu

Președintele Maia Sandu consideră că de alegerile anticipate din 11 iulie depinde viitorul R. Moldova pentru următorii 30 ani și că nu-și face mari griji în privința alianței dintre Igor Dodon și Vladimir Voronin, deoarece aceștia nu ar avea nicio șansă să învingă la scrutinul din luna iulie, transmite știri.md

„Pe stânga văd disperare și nu o acțiune, o strategie extraordinară”, a declarat Maia Sandu despre formarea alianței „socialiștilor și comuniștilor”, în frunte cu Igor Dodon și Vladimir Voronin.

„Această disperare a lor vine din teama față de alegătorii R. Moldova. Ei tot au încercat să facă imposibile aceste alegeri parlamentare anticipate. Astfel, aceste alegeri anticipate sunt o mare oportunitate pentru viitorul R. Moldova. Reprezintă o oportunitate pentru următorii 30 de ani. Anul acesta sărbătorim 30 de ani de independență și, dacă ne uităm în urmă, nu vedem foarte multe lucruri notabile. Acest lucru nu s-a întâmplat din cauza cetățenilor cinstiți”, a mai adăugat Maia Sandu.

Șefa statului este convinsă că în Parlamentul de legislatura a XI-a vor fi mai mulți deputați onești.

„Cunoaștem că cea mai mare problemă a R. Moldova este corupția, schemele etc. Eu văd în următorul Parlament o majoritate formată din oameni onești, care nu se vând, nu implementează scheme de corupție și nu vin pentru ca să-și apere trecutul în care au comis ilegalități. Sunt foarte optimistă că anume așa se va întâmpla, deoarece la alegerile prezidențiale de anul trecut oamenii pentru asta au votat. Astfel, Președinția, Parlamentul și Guvernul vor lucra cot la cot pentru îmbunătățirea vieții cetățeanului”, a subliniat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.