Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, după ce Moldova a obținut calitatea de Țară candidată la aderare: Avem o șansă reală de a ne dezvolta

Facebook
Maia Sandu

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a ieșit în această dimineață într-un briefing de presă cu un mesaj către conaționali.

”Dragi cetățeni, vă mulțumesc!”, le-a spus Maia Sandu cetățenilor după obținerea statutului de țară candidată la aderarea la UE, transmite Știri.md.

Șefa statului a accentuat că acest statut va contribui la deschiderea unor noi oportunități pentru țara noastră, lucru pentru care autoritățile trebuie să curețe instituțiile corupte și să implementeze reforma justiției.

De asemenea, Maia Sandu a accentuat faptul că decizia Comisiei Europene este o un semn pozitiv în contextul în care R. Moldova se confruntă cu mai multe crize, iar la hotare se desfășoară un război.

”Atâta timp cât va continua războiul, situația economică va fi dificilă, de aceea ne dorim restabilirea păcii”, a menționat șefa statului.

”Acum prioritatea noastră este combaterea corupției. Știm că avem mult de lucrat. Acum avem o șansă reală de a ne dezvolta”, a mai adăugat Maia Sandu.

În cele din urmă, președintele țării a îndemnat toate forțele politice să se mobilizeze și să se unească pentru a obține rezultate pozitive în parcursul european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.