Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu explică de ce prețul pentru gaz este secret

captura Facebook
Maia Sandu

Președintele Maia Sandu a explicat de ce Guvernul ascunde prețul plătit zilnic de Moldova pentru procurarea gazului din surse alternative.

În cadrul unei conferințe de presă, Maia Sandu a declarat că Guvernul ascunde prețul ca să nu afle concurenții și să prejudicieze următoarele licitații, transmite presa din Republica Moldova.

"Prețurile de achiziție sunt prețuri de piață. Guvernul nu spune cifra exactă pentru că continuă să facă achiziții și, în momentul în care ar anunța prețul, toți cei care vin cu oferta mâine sau poimâine se vor orienta la acest preț și nu vor veni cu o ofertă mai mică.

Pentru următoarele 2 săptămâni, pentru a nu provoca situația când se oprește prețul la un nivel și nu vin oferte mai ieftine, Guvernul va continua să spună că e preț de piață. După ce se schimbă prețul de piață, Guvernul va putea să vă dea toată informația: ce cantitate a cumpărat și la ce preț. Se oferă informație aproximativă doar pentru a nu prejudicia următoarele licitații și pentru a crea în continuare posibilitatea ca următoarele oferte să fie mai ieftine", a explicat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.