Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu, la București: Avem dovezi despre coalizarea grupărilor corupte care au furat mulți bani din Republica Moldova și serviciile secrete ale Rusiei

captura TV
Maia Sandu

Rusia se folosește de nemulțumirile cetățenilor R.Moldova pe fondul scumpirilor uriașe, pentru a destabiliza guvernarea de la Chișinău. Declarația aparține președintelui R.Moldova, Maia Sandu.

În cadrul unui interviu pentru Digi24, șeful statului a declarat că serviciile secrete de la Moscova, împreună cu partidele pro-ruse din R.Moldova, se află în spatele protestelor din ultima vreme.

„Nu este o noutate pentru noi. Este încă o dovadă în plus această listă care a apărut pe subiectul sancțiunilor. Avem dovezi despre coalizarea grupărilor corupte care au furat foarte mulți bani din Republica Moldova și serviciile secrete ale Rusiei, partidele pro-ruse din Republica Moldova, care au același scop - destabilizarea Republicii Moldova. Se folosesc de nemulțumirile cetățenilor. Suntem determinați să apărăm democrația”, a declarat ea.

De menționat că, anterior, jurnaliștii RISE Moldova și Centrului Dossier au publicat mai multe date referitor la activitatea serviciilor speciale ruse în R.Moldova. Conform datelor prezentate, în spatele protestelor organizate de Partidul „ȘOR” s-ar afla reprezentanții FSB, conform deschide.md.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.