Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moldova amenințată direct după discuțiile privind o posibilă aderare la NATO: Maia Sandu pare gata să repete politica suicidară a lui Zelenski

tass.com
Andrei Klimov

Vicepreședintele Comitetului pentru Afaceri Internaționale din Consiliului Federației (camera superioară a Parlamentului rus), Andrei Klimov, s-a întrebat despre obiectivele politicii președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, pe fondul declarațiilor acesteia despre o posibilă apropiere de Alianța Nord-Atlantică.

Pe canalul său Telegram, Klimov a amintit că conducerea Ucrainei a ales deja să meargă pe această cale. "Oare doamna Sandu este într-adevăr atât de indiferentă față de cetăţenii moldoveni și atât de dependentă de Washington şi slujitorii europeni ai acestuia, încât este gata să repete politica sinucigașă a unor astfel de trădători naționali din Ucraina vecină precum fostul președinte al Ucrainei, Petro Poroșenko, și actualul lider ucrainean, Vladimir Zelensky?!" - s-a întrebat Klimov citat de Gazeta.ru si preluat de Rador.

După cum a subliniat senatorul, locuitorii Republicii Moldova ar trebui să tragă concluzii cu privire la declaraţiile reprezentanţilor conducerii republicii. Acesta a mai adăugat că este vorba despre dorința "de a transforma pământurile moldovenești într-un alt teatru de operațiuni militare NATO".

"Poate că scopul lui Sandu şi restul este de a face din Republica Moldova, încă neutră și formal independentă, o provincie a României membră NATO (mă rog, una dintre cele mai din urmă ţări-membre NATO)?" - a subliniat Klimov.

Menţionăm că, anterior, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că percepe apelurile lui Sandu la aderarea la Alianța Nord-Atlantică ca fiind periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.