Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu răspunde la afirmațiile lui Morari: Procurorul e comod pentru marii corupți

captură TV
Maia sandu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu contraargumente față de afirmațiile jurnalistei Natalia Morari vis-a-vis de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.

În ciuda faptului că Morari spunea în ultima ei postare pe internet, că Alexandru Stoianoglo e un om extrem de corect, Maia Sandu consideră, dimpotrivă, că acesta e un om comod pentru corupții mari, transmite presa din Moldova.

„Noi suntem în continuare în război cu acești corupți mari. Ei au plecat din țară, dar asta nu înseamnă că ei au renunțat la ideea de a mai scoate bani din această țară. Ei acum au alte metode de a lupta împotriva statului.

Ei au noroc de o Procuratură care nu le face nimic. Eu chiar cred că actualul procuror general e foarte comod pentru acești corupți mari. Putem doar să intuim anumite lucruri.

E clar că există un front comun. L-am auzit aici pe Platon spunând că Plahotniuc nu mai are bani, de parcă Platon ar fi contabilul lui și și-ar face griji. E clar că există o încercare de a se coaliza și de a nu admite ca guvernarea să reușească să îi înlăture definitiv.”

Presa din Republica Moldova amintește că Natalia Morari a dezvăluit că tatăl micuțului Rem este controversatul om de afaceri Veaceslav Platon, care în această perioadă este dat în căutare internațională și s-ar afla în capitala Marii Britanii.

Natalia a mai venit cu încă două postări pe pagina sa de Faceook.

Într-una ea și-a cerut scuze de la telespectatori, iar în alta ea a declarat că se simte foarte vinovată față de procurorul general Alexandr Stoianoglo și îndeamnă la respectarea prezumției de nevinovăție față de tatăl copilului său, Veaceslav Platon.

Câteva ONG-uri de media şi-au declarat îngrijorarea și regretul cu privire la anunțul jurnalistei, în condițiile în care acesta poate prejudicia grav imaginea postului de televiziune la care a activat, dar și a breslei jurnalistice în general.

Platon a declarat canalului de Telegram Mamaliga și Tokana: „E treaba a doi oameni maturi și liberi. Nu considerăm copilul o parte a unui plan. Îi doresc multă fericire lui Rem”. Tot pe acest subiect, Platon a venit cu prima reacție pe pagina sa de Facebook.

Platon a publicat pe 27 iulie pe o rețea de socializare o fotografie în care se poate vedea un bebeluș ce seamănă foarte mult cu fiul Nataliei Morari, pe nume Rem.

Ulterior, administratorul paginii lui Platon a venit cu un mesaj.

La începutul lunii mai, Natalia Morari spunea că Rem a avut un tată-donator.

La 12 aprilie, Natalia a devenit mămică pentru prima dată. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.