Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maia Sandu spune că a votat pentru a continua efortul de curățare a statului de elemente corupte

Deschide Moldova
Maia Sandu

Premierul moldovean Maia Sandu a declarat la ieșirea de la urne că a votat la alegerile locale din Republica Moldova pentru pentru a continua efortul de curățare a statului de corupție, precum și pentru a avea un oraș mai frumos și mai drag, cu apă curată și aer curat, informează site-ul Unimedia, potrivit Mediafax.

Maia Sandu s-a prezentat la secția de vot singură, fără pază, duminică dimineață, pentru a vota în cadrul celui de-al doilea scrutin al alegerilor locale în municipiul Chișinău.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

"Probleme sunt foarte multe, dar sper că vom putea continua efortul de curățare a instituțiilor de elemente corupte, de oameni iresponsabili, care au delapidat averile publice, care au creat problemele existente. Îmi doresc în primul rând să avem oameni onești aleși azi, oameni curajoși, care să spargă toate schemele de corupție și care știu și pot rezolva problemele cu care se confruntă cetățenii. Am votat pentru ca să putem continua efortul dificil, dar absolut necesar de curățare a statului", a declarat premierul Republicii Moldova.

"Îmi doresc să se rezolve problemele principale și să am siguranța că bugetul municipiului Chișinău e folosit corect, în interesul cetățenilor, să avem investiții serioase pentru a putea rezolva probleme care țin și de amenajarea parcărilor, și de reparația drumurilor. Doresc să avem proiecte care să facă orașul nostru mai frumos, să ne fie drag de acest oraș", a completat Maia Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.