Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maior: Din perspectiva Centenarului, vizita preşedintelui Iohannis la Philadelphia este un eveniment major

George Maior

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat că vizita preşedintelui Klaus Iohannis la Philadelphia este un eveniment major în perspectiva Centenarului Marii Uniri. "Este o vizită care are o semnificaţie simbolică aparte, prin faptul că la Philadelphia nu este doar locul naşterii democraţiei constituţionale americane moderne, ci şi un loc în care românii s-au exprimat pentru drepturile lor la autodeterminare. Deci, în perspectiva Centenarului, vizita domnului preşedinte în acest loc este, efectiv, un eveniment major după părerea mea", a declarat, joi seara, George Maior, la întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi comunitatea de români din Philadelphia.

Ambasadorul României în SUA a mai spus că este prima întâlnire a unui preşedinte român cu comunitatea de români din zonă. Klaus Iohannis le-a solicitat românilor din Philadelphia să contribuie în continuare la bunăstarea relaţiei dintre România şi SUA. El a fost însoţit la eveniment de soţia sa, Carmen Iohannis.

La evenimentul organizat la Union League din Philadephia, cel mai vechi club din Statele Unite ale Americii, au participat aproximativ 100 de persoane, conform Agerpres. Preşedintele Iohannis a vizitat joi, la Philadelphia, Liberty Bell şi complexul Independence Hall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.