Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Majoritatea victimelor accidentului de pe DN10 au refuzat internarea - O fată de 13 ani a rămas în grija medicilor

ziarul faclia
accident cluj

Un copil în vârstă de 13 ani a rămas internat în Secţia de Chirurgie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, în urma accidentului rutier produs marţi pe DN 10, între localităţile Măgura şi Ciuta, în urma căruia opt copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital, eveniment rutier pentru care autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, potrivit Agerpres.

Nouă dintre cele zece victime transportate în urma accidentului la spital au refuzat ulterior internarea, cu excepţia unei fete care a suferit o contuzie la genunchi.

"Referitor la situaţia victimelor din accidentul rutier produs în data de 25 aprilie, pe DN10, vă informăm următoarele: Cei doi adulţi au refuzat internarea în spital, unul dintre ei transferul la Spitalul Pantelimon iar celălalt, internarea pe Secţia de ortopedie, din cadrul unităţii noastre, cu toate că aveau indicaţie din partea medicilor pentru internare. Un copil a fost externat, cu recomandări medicale. De asemenea, 6 părinţi au refuzat internarea copiilor în spital. Un singur copil a rămas internat pe Secţia Chirurgie Pediatrică. Este vorba despre o fată în vârsta de 13 ani, care a suferit o contuzie la genunchi. Pacienta a rămas internată pentru investigaţii suplimentare şi monitorizare", a declarat Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, a fost vorba de o coliziune între un autoturism condus pe direcţia Braşov către Buzău de către o femeie în vârstă de 25 de ani, din localitatea Măgura şi microbuzul care transporta copii şi care circula din sens opus, la volanul căruia se afla un conducător auto de 59 de ani, din aceeaşi localitate. 10 persoane rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, a transmis IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.