Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Malaezia va organiza alegeri după ce pandemia de COVID-19 se va sfârşi

www.sidro.com
steag Malaezia

Malaezia va organiza alegeri după ce pandemia de COVID-19 va fi învinsă, a declarat sâmbătă premierul acestei ţări, la două zile după ce a obţinut sprijinul parlamentului pentru proiectul său de buget pentru 2021, informează AFP.

Premierul Muhyiddin Yassin a ajuns la putere în martie, fără să fi fost ales, retrăgând partidul său din coaliţia guvernamentală de atunci, pentru a se alia cu partidul UMNO, a cărui imagine a fost afectată de scandaluri de corupţie. De atunci, administraţia lui este vizată de permanente conflicte de interese, potrivit agerpres.ro.

Citește și: E oficial! Președintele a semnat: Zile libere pentru acești angajați

Într-un discurs susţinut sâmbătă în timpul unei reuniuni online a partidului său Bersatu, Muhyiddin Yassin s-a declarat încrezător că administraţia sa va fi realeasă la alegerile viitoare.

Premierul malaezian, care dispune doar de o slabă majoritate în parlament, a declarat de asemenea că a avut "o întâlnire cu inima deschisă" cu preşedintele partidului UMNO, Ahmad Zahid Hamidi, pentru a discuta despre divergenţele lor.

Joi, premierul a obţinut susţinerea deputaţilor pentru proiectul său de buget pentru 2021, care îi permite să rămână la putere şi să demonstreze că are o majoritate parlamentară. Bugetul este axat pe lupta împotriva noului tip de coronavirus.

În ultimele săptămâni, Malaeyzia a înregistrat o explozie de contaminări. În total, peste 63.000 de cazuri de contaminare cu noul tip de coronavirus au fost înregistrate în această ţară, potrivit celui mai recent bilanţ oficial, de sâmbătă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.