Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mall-ul vedetelor va avea program redus: Doar 8 ore pe zi, din cauza coronavirusului

http://www.semne-indicatoare.ro
program de lucru

Programul de funcţionare al Băneasa Shopping City se va desfăşura, începând de luni, 16 martie, între orele 12:00 şi 20:00, excepţie făcând farmaciile şi hypermarketul Carrefour, care vor îşi vor menţine programul.

"În contextul aplicării măsurilor necesare pentru prevenirea şi combaterea infecţiilor cu noul coronavirus, Băneasa Shopping City monitorizează permanent situaţia la nivelul centrului comercial şi aplică in aceasta perioadă o conduită preventivă sporită în întreaga zonă comercială. Pentru siguranţa clienţilor noştri, am hotărât că, începând de luni, 16 martie 2020, şi până la data de 31 martie 2020, programul de funcţionare al Băneasa Shopping City să se desfăşoare între orele 12:00 - 20:00. Excepţie fac farmaciile care vor avea program de funcţionare normal (între orele 10:00 - 22:00) şi hypermarketul Carrefour care va avea program ca şi până acum (între orele 8:00 - 22:00)", se menţionează într-un comunicat.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Conform sursei citate, centrul comercial a aplicat o serie de măsuri de prevenţie suplimentare pentru igienizare şi curăţenie, printre care se numără: suplimentarea personalului responsabil cu serviciile de curăţenie, mărirea frecvenţei igienizării şi dezinfectării scărilor rulante, a meselor din zona food court şi a lifturilor, precum şi instalarea de aparate cu substanţe dezinfectante ce stau la dispoziţia consumatorilor în zona de food court şi la intrările în centrul comercial. De asemenea, în incinta centrului comercial, în perioada februarie - martie s-au intensificat serviciile de dezinfecţie cu produse avizate de Ministerul Sănătăţii.

"Suntem în continuă legătură cu autorităţile locale de sănătate şi vom continua să răspundem la noile evoluţii în consecinţă. Băneasa Shopping City încurajează obiceiurile sănătoase ce limitează răspândirea infecţiilor şi recomandă respectarea indicaţiilor transmise de Ministerul Sănătăţii", se mai precizează în comunicat.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Din cauza epidemiei cu COVID-19, se prorogă termenul pentru plata impozitelor

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienţilor săi un mix unic de branduri, precum şi o varietate de restaurante rafinate şi cafenele. Centrul comercial include şi o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet şi Cineplexx.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.