Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama actorului Sylvester Stallone a murit la vârsta de 98 de ani

Sylvester Stallone

Mama lui Sylvester Stallone, Jackie, fost astrolog, psiholog şi managerul proiectului de televiziune G.L.O.W., a murit la vârsta de 98 de ani. Jackie făcea pilates şi se antrena în sala de forţă, iar moartea sa a fost total neașteptată, anunță MEDIAFAX.

Jackie Stallone, mama actorului Sylvester Stallone, a murit la vârsta de 98 de ani.

Fratele actorului, Frank, a făcut anunţul marți dimineaţă. Acesta a spus că mama lui a murit în somn, aşa cum susţinea că şi-ar dori să sfârşească.

Citește și: Doctorul Monica Pop a răbufnit: Nu-i credeți pe fățarnici! Neagă public existența Covid, dar dau repede din coate pentru a face rost de medicamente .

Jackie a fost mama lui Sylvester, Tommy, Frankie şi Toni Ann. Frank vorbeşte despre mama lui fiind o femeie remarcabilă, care muncea şi făcea sport zilnic.

„Fratele meu Sylvester a avut toată viaţa grijă de ea ca de o regină. Nu voi mai putea să îmi sun mama şi să mă certe că de ce nu m-am însurat până acum. Noi toţi am iubit-o iar amintirea ei va predomina în gândurile noastre. Îmi va fi dor de tine mereu, mama”, a scris pe Instagram Frank Stallone

Citește și: Traian Băsescu, atac la Gabriela Firea: Cineva încerca să prezinte Podul Ciurel ca pe o mare realizare, iar podul nu-i terminat

Sylvester a postat si el după câteva ore o fotografie cu mama lui cu mesajul Rest In Peace. „O mamă care mereu a crezut şi şi-a încurajat fiii. Ea a fost fana Nr. 1 a lui Sly şi Frank. Ne vom aminti mereu de carisma ei şi de iubirea ei necondiţionată”, a scris actorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.