Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama elevului înjunghiat la Colegiul Tehnic 'Iuliu Maniu' din Capitală face acuzații șocante

captura video
minorul atacator liceu sector 6 bucuresti

Mama elevului înjunghiat la Colegiul Tehnic "Iuliu Maniu" din Bucureşti face acuzaţii grave la adresa conducerii şcolii. Agresorul de 15 ani a fost arestat pentru 30 de zile.

Ea susține că persoanele din conducerea școlii nu l-au lăsat pe fiul ei să o anunțe în legătură cu incidentul și că, în încercările sale de a afla ce s-a întâmplat, a fost trimisă de la o instituție la alta.

Adolescentul în vârstă de 15 ani, suspectat că l-a înjunghiat pe elevul de la Colegiul Iuliu Maniu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistrați aseară, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Suspectul fusese inițial reținut pentru 24 de ore

În fața anchetatorilor, el a declarat că a acționat din gelozie: după o altercație pe TikTok, el a venit împreună cu alți trei tineri la colegiul unde învață presupusul său rival în dragoste, pe care îl acuză că i-a furat iubita.

Acolo, a sărit gardul și l-a rănit pe elev cu un obiect tăietor-înțepător, după care a fugit, fiind prins de jandarmi.

Elevul rănit, în vârstă de 16 ani, a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală cu leziuni la mână. Mama acestuia susține că a fost informată de incident de către diriginta fiului său.

S-a întâmplat astfel deși acesta din urmă ar fi dorit, el însuși, să o sune pe mama sa. Potrivit procedurilor, în astfel de situații sarcina de a informa autoritățile revine directorului școlii.

Acesta trebuie să contacteze Inspectoratul Școlar, DGASPC și Poliția și rămâne de văzut dacă au fost făcute toate aceste informări, notează antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.