Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Chris Rock rupe tăcerea după incidentul de la gala Oscar: 'Când Will Smith l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit pe toți'

www.reuters.com
will smith

Mama lui Chris Rock, Rose Rock, a declarat postului local WIS-TV din Carolina de Sud că inițial a crezut că momentul palmei încasate de fiul său a fost a fost pus în scenă, fiind parte a regiei spectacolului, relatează revista People.

„Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit de fapt pe toți. Chiar și pe mine m-a pălmuit”, a spus ea. „Pentru că atunci când îmi rănești copilul, mă rănești pe mine”.

„Nimeni nu i-a auzit discursul. Nimeni nu a putut să fie atentă la discurs pentru că toți se întrebau „Ce s-a întâmplat?”, a continuat ea.

De atunci, Will Smith a demisionat de la Academia de Arte și Științe Cinematografice, care găzduiește premiile Oscar. Academia i-a interzis actorului să participe la evenimentele din următorii zece ani, iar președintele Academiei, David Rubin, și CEO-ul Dawn Hudson, și-au cerut scuze lui Rock într-o scrisoare: „Vrem să exprimăm recunoștința noastră profundă domnului Rock pentru că și-a menținut calmul în circumstanțe extraordinare”.

La începutul acestei luni, fratele lui Chris, Kenny, a declarat pentru Los Angeles Times că Chris nu știa de alopecia de care soția lui Will Smith suferea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.