Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, implicată într-un accident rutier

Radu Pop

Angelina Ştefan, mama lui Ciprian Ciucu şi angajată a ANSVSA, a provocat pe 26 februarie 2020 un accident pe cât de spectaculos, pe atât de periculos, în cartierul Drumul Taberei din București.

Citește și: Începe NEBUNIA în școli: o instituție cu 200 de copii a fost închisă, după ce directorul a fost depistat pozitiv la Covid-19; caz similar în alt județ

Chiar dacă la vremea respectivă accidentul a făcut subiectul mai multor ştiri şi s-a viralizat pe internet, nimeni nu a cunoscut identitatea femeii de la volanul maşinii Dacia Duster, care a dărâmat un chioşc şi a sărit peste staţia de tramvai. Ziuanews publică marţi informaţia conform căreia ar fi vorba despre mama liberalului Ciprian Ciucu, președintele Agenției Funcționarilor Publici şi candidatul PNL la primăria sectorului 6, relatează RomâniaTV.NET .

Sursa citată susţine că instituțiile au încercat să ascundă acest lucru pentru a nu îi crea probleme liberalului, care vrea să obțină un mandat de primar la Sectorul 6. De altfel, legatura dintre Ciprian Ciucu si Angelina Stefan (care la randul ei este membra PNL Sector 3, ca si Robert Chioveanu) e "secreta", cei doi au avut grija sa nu se expuna, diferenta de nume de familie fiind si ea un "obstacol". Nici pe retelele de socializare, nici pe internet nu exista aceste legaturi de familie, cu toate ca un ochi atent descopera similitudini si cercuri de interese, legaturi de afaceri si contracte cu statul, toate firele ducand la Ciprian Ciucu.

După ce instituțiile statului au încercat să mușamalizeze acest accident, să nu îl facă public pentru a nu se afla cine este autorul și legătura acesteia cu Ciprian Ciucu, Ziua afirma că Angelina Ștefan nu a plătit daunele provocate. Conform legii, asiguratorul plătește dauna, iar după aceea o recuperează de la instituție. Instituția trebuia să îi impute Angelinei Ștefan contravaloarea pagubei, însă, din informațiile detinute de Ziua din interiorul ANSVSA, acest lucru nu s-a întâmplat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.