Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama lui Stephan Pelger, declarații șocante la înmormântarea acestuia: 'M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința!'

Stephan Pelger

Mama regretatului designer, Stephan Pelger, a făcut declarații șocante la înmormântarea acestuia.

Celebrul creator de modă a fost descoperit fără viață, pe data de 8 iunie, în atelierul pe care îl deținea în Sectorul 2 din București. Artistul, în vârstă de 44 de ani, și-a pus capăt zilelor. Vestea a fost un șoc pentru toți apropiații.

Mama designerului a fost șocată de moartea fiului său adoptiv și cu greu a reușit să rostească câteva cuvinte la înmormântarea acestuia.

”Încă nu am realizat că Stephan, care este copilul nostru înfiat și care a fost copilul nostru...”, a încercat să spună mama designerului, răpusă de durere, fără să reușească însă să își ducă vorbele la bun sfârșit.

Femeia se afla într-un spital din Germania în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Medicii au hotărât să o sedeze înainte să îi dea vestea.

Aceasta a hotărât ca trupul fiului ei să fie incinerat, iar cenușa să fie dusă în Germania și îngropată lângă tatăl său.

Mama lui Stephan Pelger susține că fiul ei se simțea extrem de singur.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbăta seara era singur, duminica la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a spus mama adoptivă creatorului de modă, potrivit playtech.ro.

Episcopul Bisericii Luterane, acolo unde a fost organizată slujba de înmormântare, s-a rugat pentru iertarea lui.

„Dumnezeule, te rugăm să-i înțelegi greutatea poate prea mare cu care s-a luptat în ultimele luni și să-i ierți tot ceea ce noi nu suntem capabili să înțelegem. Iar noi, ceilalți, care ne despărțim azi de el, să-i purtăm cu recunoștință amintirea și bucuria de a trăi”, au fost cuvintele episcopului.

Miercuri seara, cu puțin timp înainte de tragedie, Stephan Pelger a mers la un restaurant din București, unde a stat pe terasă și a băut, singur. Jurnaliștii de la Gândul au publicat imagini în care designerul este vizibil supărat, așa cum povestesc și martorii că l-au văzut.

Potrivit sursei citate, Stephan Pelger a băut mai multe pahare cu vin, nu a vorbit decât cu ospătarul și cu patronul restaurantului și a stat singur la masă.

”Stephan Pelger a fost la Restaurantul The Dream aseară. A băut vin, vreo 12 pahare, și a stat singur la masă. A rămas în restaurant până la ora 23:40, singur la masă. Era foarte supărat, a vorbit doar cu ospătarul și cu patronul restaurantului, cu nimeni altcineva.

Patronul nici măcar nu i-a luat bani pentru vinul consumat, a văzut că era foarte, foarte supărat, motivul fiind acela că îi murise o rudă din Germania”, au declarat sursele contactate de Gândul, în exclusivitate.

Într-un interviu publicat la începutul acestui an, Stephan Pelger a povestit că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.