Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei a EXPLODAT la adresa DIICOT: 'Eu nu mă prezint! Pot să mă aresteze? Să lăsăm prostiile astea!'

captura tv
mama luiza

Reacție dură a mamei Luizei Melencu la vestea că procurorii DIICOT vor merge cu mandat să o ridice pentru a dat probe necesare identificării posibilului cadavru al fiicei ei. INML face în prezent noi analize ale rămășițelor din pădurea Caracal, despre care Gheorghe Dincă a declarat că sunt ale Luzei Melencu.

"La data de 23.09.2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, în baza ordonanței de delegare emisă de către procurorii DIICOT – STRUCTURA CENTRALĂ, s-au prezentat la domiciliul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA în scopul prelevării de probe biologice, necesare aflării adevărului în cauză și efectuării unei noi expertize judiciare genetice.

S-a solicitat consimțământul părții civile MELENCU MONICA GEORGETA, care, după consultarea cu apărătorul ales, a refuzat prelevarea de probe.

În aceste condiții, în baza art.190 al.2 și 4 C.p.p., s-a solicitat și s-a obținut de la Tribunalul București autorizarea judecătorului în vederea prelevării de probe biologice de la partea civilă MELENCU MONICA GEORGETA, mama victimei majore", informează DIICOT.

Reacția mamei Luzei a fost una tranșantă.

Citește și: Bogdan Licu, prima reacție la informații INCENDIARE: fiul lui Gheorghe Dincă, parte a unui rețele de traficanți

"Aseară au venit mai să mă ia pe sus. Nu dau absolut nimic. Probă mi s-a luat. Am spus că Luiza nu este moartă. Ce pot să îmi facă, să îmi implanteze probe noi. Eu nu ma prezint, indiferent de amenda pe care o plătesc. Ce pot să facă, să mă aresteze? Mi- au spus că nu mergeți astăzi, dar mâine o să veniți. Sună a amenințare? Să lăsăm prostiile astea, fetele nu sunt moarte, sunt traficate," a declarat Monica Melencu la România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.