Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei Melencu a ajuns la Palatul Cotroceni: Este dezamăgită că nu va fi primită de Klaus Iohannis

captura tv
mama luiza

Georgeta Melencu, mama Luizei, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie la Caracal, a afirmat vineri că şi-ar fi dorit să vorbească personal cu preşedintele Klaus Iohannis, "de la om la om", despre acest caz.

"Ăsta a fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe şi sunt fără răspuns. Ca preşedinte al ţării, cred că domnia sa ar putea să se implice. Eu aş fi vrut personal să vorbesc. Suntem persoane simple, aş fi vrut personal să vorbesc cu dânsul. Aş fi vrut personal - de la om la om - să vorbim cu dânsul. (...) Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz, ăsta este strigătul meu de disperare", a declarat mama Luizei Melencu la intrarea în Palatul Cotroceni, unde se întâlneşte cu Andrei Muraru, unul dintre consilierii preşedintelui Klaus Iohannis.

Citește și: EXCLUSIV Din lac în puț! Ludovic Orban a făcut-o lată! Ultima numită, prinsă cu ilegalități! Ar avea dosar penal

Întrebată despre complicele lui Gheorghe Dincă, Melencu a răspuns: "A fost o manipulare, asta e părerea mea. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă, dar ţinând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmaţia că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânşii probabil au găsit complicele nepotrivit".

Joi, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ştefan Risipițeanu, complice al lui Gheorghe Dincă, suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu în casa lui Dincă.

Citește și: Klaus Iohannis a decorat-o astăzi- Cine este cea care are contracte în derulare cu ministerul și Cumpănașu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.