Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei Melencu anunță că a depus plângere la procurorul general: Am simțit că e om, face distincția între teroare și omenie

Agerpres
bogdan licu

Monica Melencu a declarat, după discuția de luni, de la Parchetul General cu procurorul Bogdan Licu, că este mai liniștită, subliniind că a simțit că a vorbit cu un „om, nu cu un procuror general”.

„Am simțit că vorbim cu un om, nu cu un procuror general, un om care a putut să facă distincția”, a declarat mama Luizei, Monica Melencu, la ieșirea de la Parchetul General.

Citește și: Dincă bagă anchetatorii ÎN SPERIEȚI: Criminalul din Caracal are tendințe sinucigașe

„A făcut distincția între teroare și omenie. A făcut o plângere prin domnul avocat. Nu știu ce, domnul avocat știe”, a completat bunicul Luizei.

La rândul său, avocatul Tonel Pop a precizat că nu poate oferi detalii cu privire la plângere și nici nu a spus împotriva cui a fost depusă.

„Procurorul general nu poate să intre în dosarul cauzei, dar când instituția statului este in pericol prin unele chestiuni administrative sau de conduită care nu este normală, legală sau care revoltă popuilația, atunci managerii acestei instituții din statul român, CSM, procurorul general trebuie să ia măsuri. Vom vedea măsurile”, a declarat avocatul familiei Melencu.

După întâlnirea cu Bogdan Licu, procurorul general al României, familia Melencu se îndreaptă spre Ministerul Justiției, pentru discuții cu Ana Birchall.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.