Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă ar fi negat uciderea fetei: 'A fost o înțelegere între el şi procurori'

Antena 3
luiza melencu

Mama Luizei Melencu, tânăra dispărută acum 10 luni de pe o stradă din Caracal, a reacţionat, luni, după ce în spaţiul public a apărut informaţia că Gheorghe Dincă, bărbatul bănuit că a omorât-o pe tânără, ar fi negat crima. „Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori”, a spus femeia.

Monica Melencu a declarat, luni, că întotdeauna a sperat că Luiza trăieşte, dar că aştepta să afle adevărul de la Gheorghe Dincă.

Citește și: Se răstoarnă cazul Caracal! Gheorghe Dincă dezvăluie că nu a omorât-o

„Noi am susţinut de la început că Luiza nu este moartă. Şi nu este moartă. Aşteptăm să vedem ce declară Dincă. Eu am spus că o să lupt până o să aflu adevărul. Speranţa am avut-o de la început că Luiza este vie, trebuia să aflăm adevărul de la el. Numai că el... uitaţi-vă, nouă luni de zile n-a spus absolut nimic. Iar eu nu ştiu pe ce bază trimiteau ei (procurorii DIICOT-n.r.) dosarul în instanţă... Mă gândesc că totuşi, Dumnezeu e sus şi ne va ajuta”, a spus Monica Melencu.

Întrebată de ce crede că Dincă şi-a schimbat declaraţia cu puţin timp înainte ca dosarul să fie trimis instanţei de judecată, Monica Melencu a răspuns că probabil acesta a avut o înțelegere cu procurorii sau cu altcineva.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

„Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori, între el şi altcineva. A fost o înţelegere şi, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care aude că se vorbeşte de familie, probabil el atunci a și de asta a şi luat atitudinea asta”, a mai spus Monica Melencu.

Luiza Melencu, tânăra de 19 ani din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, a dispărut fără urmă în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o maşină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, cei care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, un bărbat de 66 de ani din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără, dar şi pe o altă adolescentă din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceșanu.

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a precizat pentru MEDIAFAX că nu a fost consultat de acesta cu privire la modificarea declarației sau cu privire la solicitarea de a fi reaudiat.

Procurorii DIICOT nu au comunicat, până la ora transmiterii știrii, un punct de vedere oficial în legătură cu această situație.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu atacă dur: `Când va treziți?`! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.